GörkorcsolyaSín / Sín szett / Quad plateGyorsasági görkorcsolya

Powerslide 195mm Accel Carbon 4x110mm 13,2" black 335mm görkorcsolya sín

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a...
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
180.000 Ft

169.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide 195mm Accel Carbon 4x110mm 13,2" black 335mm görkorcsolya sín Rendelhető (4-10 nap) 169.900 Ft Kosárba tesz
Sín Powerslide 195mm Carbon Tech, 2-point mounting, 13.2" / 335mm, 4x110mm
Anyaga 100% Carbon
Maximális kerékméret 110mm
Sín hossz 335mm
Sín felfogatási pont távolság 195mm

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.

 

A Powerslide Accel Carbon görkorcsolya sínek a magas minőségű carbon anyangból készülnek, és kialakításuknál szem előtt tartották a lehető legkönnyebb súly elérését, az erőssége megtartása mellett

Az egyoldalról szerelhető tengely rendszer lehetővé teszi a gyors, és egyszerű kerék karbantartást.

Az Accell Carbon váz kifinomult hajtást ad a felhasználójának, mivel a keréksín merevebb hátsó résszel rendelkezik, így továbbra is lehetővé teszi a gyors kanyarodást az éles kanyarokban. A váz első része pedig kiváló rugalmasságot biztosít, és így jobban felfekszik a kanyar ívére.

A sín kialakítása is tartalmazza a már jól ismert X-slot rögzítő rendszert. Ez a rendszer teszi lehetővé a sín helyzetének testre szabását. Ezáltal a sín előre hátra is és oldal irányba is elmozdítható a görkorcsolyán, így egyénre szabható a korcsolya súlypontja.

Ez a 195mm-es sín is, ahogy az összes többi változata is, teljesen kompatibilis a 195mm felfogatási pontú rendszerrel felszerelt korcsolyákkal. Ezáltal több típusra, és márkára is felszerelhető.

 

 

 

 

Article-Number: 904535