GörkorcsolyaSín / Sín szett / Quad plateUrban / Freeskate / Powerblading

Powerslide Trinity Nexus Rocker 3x84mm 205mm freeskate görkorcsolya sín

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát.

Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
54.000 Ft

37.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity Nexus Rocker 3x84mm 205mm freeskate görkorcsolya sín Rendelhető (4-10 nap) 37.900 Ft Kosárba tesz
Anyaga 6061 T6 Alumínium
Sín hossz 205mm
Maximális kerékméret 84mm

A Trinity sín koncepciót a Powerslide mérnökei fejlesztették ki pár évvel ezelőtt. A forradalmi, három pontos rögzítésével, teljesen egyedülálló a görkorcsolyák világában.  A sín elejére két "szárny" került két felfogatási ponttal, ami létrehozza azt a háromszög formát ami tökéletesen stabilan tartja a görkorcsolyát, érje azt bármekkora erőhatás bármely irányból. A sín ezáltal egyből reagál a láb minden mozdulatára.

Az első két rögzítési pont nem csak a jóval nagyobb stabilitást tette lehetővé.

Azáltal, hogy a talpcsavar már nem középen, hanem a sín két szélén helyezkedik el, azt is elérték a fejlesztők, hogy a görkorcsolya súlypontja a lehető legalacsonyabbra kerüljön.A kerekek besüllyeszthetőek lettek magába a cipőbe. Ez még jobban növelte a stabilitást is, és lehetővé tette a nagyobb kerekek használatát, kiküszöbölve a túl magasra kerülő súlypontot.  Így valóban már csak pár milliméterre vannak a kerekek a talpunktól.

Azoknak ajánljuk ezt a sínt, akik egy kompromisszumok nélküli sínt szeretnének. Ami stabil, aminek maximálisan alacsonyan van a súlypontja. Azoknak akik nem szeretnének lemondani a nagyobb kerekek adta előnyökről, mint például a nagyobb sebesség, vagy az egyenetlen, rossz minőségű utakon való kényelmes haladás.

Rocker sín. Állítható kerékmagasság.

Trinity sín előnyei:

- maximális stabilitás

- maximális fordulékonyság

- egyből reagál a láb mozdulataira

- maximális irányíthatóság

- hajtási energia teljes átadása

- vibráció elnyelése

- maximális súlypont csökkentés

 

Article-Number: 520060