GörkorcsolyaTerep görkorcsolyaKiegészítők

Powerslide Nordic Carbon Poles állítható bot

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya és jégkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket és kiegészítőket is gyárt.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
40.000 Ft

36.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Nordic Carbon Poles állítható bot Rendelhető (4-10 nap) 36.900 Ft Kosárba tesz

POWERSLIDE NORDIC Carbon Poles állítható bot.

Powerslide terep görkorcsolyázáshoz való carbon bot.

A Powerslide botok 80%-ban carbon anyagból készülnek üvegszál keverékkel. Ezek az extra könnyű és tartós botok könnyedén állíthatók 130 cm-től 170 cm-ig.

Összecsukva kis helyet foglalnak, így bárhová könnyen magaddal viheted.

A botok egy anatómiailag kialakított parafa markolattal, tépőzáras pántokkal és tartós acél hegyekkel vannak ellátva. A pántok és a hegyek cserélhetőek.

Német gyártó és minőség.

 

English:

Product Description

Powerslide carbon poles are made of 80% carbon fiber with a blend of glass-fiber. These lightweight and durable poles can be easily adjusted in a height starting from 130cm up to 170cm. You can carry the poles everywhere due to their small and handy size. The poles come with anatomically shaped cork grips, velcro straps, and durable steel tips. Straps and tips are replaceable. Powerslide carbon poles are perfect if you are looking for a full-body workout on your off-road skates.

 

 


Article-Number: 908089