GörkorcsolyaAlkatrészCipőrész és tartozékok

Powerslide Trinity adapter

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya, jégkorcsolya, és gördeszka illetve roller gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Természetesen ezekhez a termékekhez szükséges védőfelszereléseket, alkatrészeket és kiegészítőket is gyárt, ugyan úgy magas minőségben.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék

12.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity adapter Rendelhető (4-10 nap) 12.900 Ft Kosárba tesz

Powerslide Zoom és Sway típusú görkorcsolyához való átalakító adapter a nem trinity rendszerű görkorcsolyákhoz, csavarokkal. 

A szett tartalmazza a hozzá való csavarokat is.

A Powerslide TRINITY adapter átalakítja a normál 2 pontos rögzítési szabvánnyal rendelkező görkorcsolyákat a Powerslide TRINITY 3 pontos rögzítési szabvánnyal rendelkező sínekhez. Így már azok is rögzíthetőek lesznek rá.

Az egyetlen feltétele ennek, hogy a cipő talpa ezzel az ívvezetéssel rendelkezzen, kb. 9-13 mm-es sarokemelkedéssel – ez azt jelenti, hogy a talp nem lapos, hanem magasabb sarkú.

Az adapter használható például USD Sway cipővel rendelkező korcsolyákhoz, de más típusokra is jó lehet, ezt leginkább személyesen, boltjainkban tudják kipróbálni.

Így ki tudja próbálni a felhasználó a Powerslide által szabadalmaztatott és bevált TRINITY rendszert, amely kiváló erőátvitelt biztosít, valamint javítja az irányíthatóságot és a stabilitást. És nem utolsó sorban válogathat a sokféle trinity sínekből is.



Article-Number: 880252