GörkorcsolyaKerékKétsoros / Quad

Chaya G-Force Alloy 59x38mm/94A quad alumínium küllős görkorcsolya kerék

Ezek a keréktípusok sokban hasonlítanak a gördeszkákon használt kerekekhez. Míg ezeknek a kerekeknek a nagy része használható gördeszkákon is, addig...
További információ...
Még több Chaya termék
Még több hasonló termék
29.000 Ft

24.900 Ft

Mennyiség (4 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Chaya G-Force Alloy 59x38mm/94A quad alumínium küllős görkorcsolya kerék Rendelhető (4-10 nap) 24.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 59mm x 38mm
Kerék keménység 94A
Felhasználási terület Park
Felhasználási terület Street

Ezek a keréktípusok sokban hasonlítanak a gördeszkákon használt kerekekhez. Míg ezeknek a kerekeknek a nagy része használható gördeszkákon is, addig nem minden gördeszka kerék illeszkedik rá egy quad görkorcsolyára. A Quad, vagy páthuzamos görkorcsolyákra a kis felfüggesztés miatt legtöbbször csak a nem besüllyesztett kerekeket lehet felszerelni. Tulajdonságukat tekintve ezek a kerekek egy szélesebb futófelülettel rendelkeznek. Ez biztosítja a stabil úttartást, és adja meg annak a lehetőségét, hogy a görkorcsolyával a jégkorongból ismert hokifékhez hasonló megállást elsajátíthassuk. Természetesen ezek a kerekek is többféle méretben, keménységben és minőségben készülnek. Érdemes vásárlás előtt átgondolni a felhasználási célt, és annak megfelelően választani a kereket. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye a fordulékonyság, a tapadás, a sebesség, vagy az ár/érték arány szempontokat nézve.


Az Chaya márka, a Powerslide saját gyártású, kifejezetten minőségi quad típusú görkorcsolya, és görkorcsolya kerék vonala.

Chaya G-Force kerekek beltéren, skateparkban és természetesen a sima utcai közlekedésnél is megállja a helyét.

Kiváló minőségének köszönhetően nagyon jó a kopásállósága, gyors az utakon, és könnyen megcsúsztatható, driftelhető. Ezáltal a "hokifék" is könnyebben megtanulható vele, mint a leghatásosabb fékezési mód.

Az alumínium küllőzésnek (Alu Core) köszönhetően pedig sokkal gyorsabb mint a hagyományos társai.

 

 

Article-Number: 810789