GörkorcsolyaTáskaUBC

Powerslide UBC Wheel Bag táska

A Powerslide egy kifejezetten görkorcsolya és gördeszka gyártó és fejlesztő Német cég. Profiljukból adódóan, nem csak komplett minőségi görkorcsolyákat és gördeszkákat gyártanak, hanem a hozzájuk tartozó kisebb-nagyobb praktikus kiegészítőket is, mint például táskák, ruházat, szerszámok stb. Az eltelt évek alatt összeszedett tapasztalataikat évről évre felhasználják a legújabb fejlesztéseikbe, és a soron következő termékeikbe. Sokféle típusú és méretű táskát gyártanak a praktikus felhasználásuktól függően, görkorcsolyázáshoz, a korcsolya hordásához vagy tárolásához.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
6.000 Ft

5.490 Ft

Mennyiség (1 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide UBC Wheel Bag táska Rendelhető (7-14 nap) 5.490 Ft Kosárba tesz
Anyaga 900D/pu reverse, 600D melange, transparent PVC
Méret 20cm x 13cm

Az UBC rendszer egy a Powerslide által kifejlesztett forradalmian új táska koncepció.

 Az UBC lényege, hogy egy magas minőségű alapanyagokból készült hátizsákhoz vagy utazó gurulós táskához integrált csatok segítségével hozzá lehet kapcsolni különböző specializált tároló egységeket (szerszámtartó táska, sisak vagy cipő tartó, csere kerék tartó, telefontartónapkollektoros telefontöltőtornazsák, stb.). Ezeket a táskákat pár mozdulattal bármikor le lehet csatolni, és önálló táskaként is lehet használni. 

Az UBC Wheel Bag egy külön rekesz cserekerekek részére. A kerekek mellett slalom bólyák és napszemüveg tárolására is alkalmas. Külső borítása prémium vízálló anyagból készült.

Maximum kerékméret: 125mm

Az UBC Wheel Bag a következő termékekre rögzíthető:

- UBC Commuter hátizsák
- UBC Road Runner hátizsák
- UBC Transit Bag gurulós táska
- UBC Expedition Bag gurulós táska

 

English:

Wheels are the heart and soul of every skate. With the UBC Wheel Bag from Powerslide you can keep them safe and dry to use them at any time. With room for max 8 wheels and max 125mm diameter, it's the perfect bag to carry your spare set of wheels to practice or competition.


 

 

Cikkszám: 907060